овсяный био кисель

ИНТЕРЕСНЫЕ ФАКТЫ

Гламур

{links}



Техника



Недвижимость

Строительство

Растениеводство

РЕКОМЕНДУЕМ
Друзья сайта

» » » Заробіток на блогах

Заробіток на блогах  

Заробіток на блогахДля новачків одним з найбільш стрімких способів заробітку в інтернеті є заробіток на блогах. Для цього виду інтернет заробітку не потрібні початкові інвестиції на хостинг Украина і домен, так як блог можна створити на одному з безкоштовних сервісів, яких в мережі інтернеті існує чимало.

На відміну від блогу на платному домені, на безкоштовному сервісі блог краще зробити не з якої-небудь вузької тематики, а «про все потроху». Це дасть суттєвий простір - можна писати на будь-які теми і в нотатках вас ніщо не обмежуватиме.

На такому сайті можна публікувати статті про всі знайдених вами в інтернеті цікавих матеріалах. Сподобався смішний відеоролик про кумедні щенят - розміщуємо його, додавши до відео 5-6 супровідних пропозицій. Сподобалася картинка - розміщуємо її на блог, вказавши посилання на джерело. Зацікавила-яка новина або сенсація - висловлюємо свою точку зору на події і також ставимо посилання на неї. Почули кумедний випадок або анекдот - теж розміщуємо в блозі. З самого початку потрібно не просто копіювати чужі статті, а намагатися писати власні.

Можна зайнятися переведенням англомовних текстів. Суть статті можна зрозуміти і без знання мови, скориставшись Гугл Перекладачем. Але зовсім не обов'язково переводити повністю цілі статті - можна лише обрати найбільш цікаві, наприклад, з відео або картинками, і розмістити їх у вигляді невеликої замітки, додавши до них супровідний текст.

Кожен день бажано публікувати по 5-10 статей - це допоможе виробити звичку і дасть корисні навички в написанні для майбутнього сайту.

Через деякий час регулярного ведення блогу необхідно зареєструватися в Блогуне (пункт - «Реєстрація блоггера»), після чого додати свій блог в систему. До блогам вимоги не жорсткі, але одні блоги модератори схвалюють з віком 1 місяць і з 50-70 друзями, інші не беруть і з вищими показниками. Тому, чим більше у Вашого блогу друзів, чим вище у нього буде відвідуваність, а чим більше на ньому буде розміщено цікавих матеріалів, тим більше шанс, що ваш блог буде схвалено.

Після прийняття блогу в сервіс Блогун, ви зможете почати на ньому заробляти, розміщуючи рекламу в постах.











АВТОР: Алла Шкерина


Опубликовано в категории: news / Финансы, Россия и мир | Просмотров: 3 956 | Добавил: Usenko | Дата: 19-04-2012, 21:01 | Комментариев (0) | Источник: ChelNews.com








Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 60 дней со дня публикации.



КАЛЕНДАРЬ НОВОСТЕЙ
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
МЫ В СОЦСЕТЯХ
Статистика
PR-CY.ru
Яндекс.Метрика